Ozzy Osbourne: Απόσπασμα βιβλίου της Sharon Osbourne με ενδεχόμενο χωρισμό του ζεύγους

0
101

sharonozzyΈνα απόσπασμα από ένα νέο απομνημόνευμα της Sharon Osbourne το οποίο εκδόθηκε στην βρετανική φυλλάδα “The sun” πριν λίγες μέρες, αποκαλύπτει την άσχημη κατάσταση μεταξύ αυτής και του Ozzy όταν έμαθε πως ο άντρας της είχε αρχίσει πάλι την έντονη χρήση ναρκωτικών.

Η Sharon έμαθε για την χρήση του άντρα της στην 30ή επέτειο γάμου τους όταν είδε ένα σχετικό μήνυμα στο κινητό του Ozzy. Όταν του μίλησε για το θέμα, ο Ozzy υποσχέθηκε ότι θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης αλλά στην πραγματικότητα έφυγε για τη Βρετανία. Αντιδρώντας σε αυτή την κίνηση, η Sharon πούλησε όλα τα αυτοκίνητα του Ozzy ώστε να αποφύγει τυχόντα ατυχήματα σε περίπτωση που αποφάσιζε να οδηγήσει ο Ozzy. Όταν μετά από μερικές βδομάδες ξαναβρέθηκαν σα ζευγάρι, ο Ozzy είχε αλαζονικό και υπεροπτικό ύφος, κάτι που εξαγρίωσε τη Sharon ζητώντας του διαζύγιο και 100.000 λίρες μηνιαία για διατροφή. Ο Ozzy της απάντησε πως αυτό θα γίνει μόνο πάνω στο κουφάρι του, το οποίο ώθησε τη Sharon να του πετάξει ένα ποτήρι με καφέ στο κεφάλι και να αρχίσουν να μαλλιοτραβιούνται.

Το ζευγάρι ξαναβρέθηκε μετά από 2 μήνες, οπότε κι ο Ozzy είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και ήταν πλέον “καθαρός” και πάλι. Η συνάντηση κατέληξε σε δακρύβρεχτη αγκαλιά μεταξύ του ζεύγους.

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Sharon Osbourne τιτλοφορείται “Unbreakable” και αναμένεται εντός του μήνα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here