IGOR & MAX CAVALERA: Θα σχηματίσουν τη “metal εκδοχή των THE WHITE STRIPES”

0
168

Cavaleras 021013Ο πρώην drummer των SEPULTURA, Igor Cavalera, δήλωσε στην The Guardian ότι θα σχηματίσει “μία metal εκδοχη των THE WHITE STRIPES”, μαζί με τον αδερφό και συνοδοιπόρο του στους CAVALERA CONSPIRACY, Max Cavalera.

Σύμφωνα με τον Igor, η ιδέα για το νέο project ήρθε από τον παραγωγό James Murphy (πρώην frontman των LCD SOUNDSYSTEM και επικεφαλής της DFA Records).

“O James Murphy με πλησίασε με την ιδέα για δίσκο, αλλά τελικά πρότεινε και κάποιες άλλες. Για αρχή, θέλει μόνο τους δύο μας στο στούντιο, σαν μία metal εκδοχή των THE WHITE STRIPES. Επίσης θέλει μόνο εμάς του δύο και στη σκηνή. Βασικά μου ζήτησε να απαλλαγώ από την υπόλοιπη μπάντα. Οι CAVALERA CONSPIRACY έχουν 4 μέλη και 2 δίσκους. Ο Murphy μας ζήτησε να ξεκινήσουμε από το μηδέν σαν δίδυμο. Σύμφωνα με αυτόν, αυτός θα είναι ο πιο βαρύς δίσκος της καριέας μας. Μου το υποσχέθηκε αυτό”, δήλωσε ο Igor.

Για να συνεχίσει: “Η τελευταία φορά που εγώ και ο αδερφός μου παίξαμε μαζί σαν δίδυμο ήταν πίσω στο σπίτι μας, όταν ήμασταν ακόμα έφηβοι και μαθαίναμε να παίζουμε στα δωμάτιά μας. Είχα κάτι κομμάτια από κάτι παλιά drums και αυτός μία κιθάρα. Αυτό το νέο project έχει την αίσθηση σαν να γυρνάω σπίτι με τον αδερφό μου μετά από 30 χρόνια”.

Για να δούμε…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here