Al Jourgensen (MINISTRY): Θα κυκλοφορήσει κόμικ με τον ίδιο ως σούπερ-ήρωα

0
103

ministrycomicΟ Al Jourgensen σε συνεργασία με τον Sam Shearon (γνωστός και ως “Mister-Sam” -έχει μεταξύ άλλων δημιουργήσει υλικό για merchandise συγκροτημάτων όπως οι IRON MAIDEN, KISS, FEAR FACTORY, RAMMSTEIN και ROB ZOMBIE) θα δημιουργήσουν μία σειρά από κόμικ, με τον Jourgensen ως βασικό σούπερ-ήρωα. Το κόμικ θα τιτλοφορείται “Ministry: The Devil’s Chord – The Chronicles Of Alien F. Jourgensen” και θα αποτελείται από 13 τεύχη, καθένα από τα οποία θα βασίζεται και σε ένα άλμπουμ των MINISTRY. Το πρώτο τεύχος αναμένεται τον Ιούλιο στο Comic-Con του San Diego.

Σε δήλωσή του ο Jourgensen είπε πως θα ήθελε να εμφανιστούν ως χαρακτήρες στο κόμικ ορισμένα άτομα όπως ο Trent Reznor (NINE INCH NAILS), Billy Gibbons (ZZ TOP) και Billy Haynes (παλαιστής του WWE).

Κάθε τεύχος θα κυκλοφορεί και σε σπέσιαλ έκδοση που θα περιλαμβάνει διαφορετικό εξώφυλλο που θα φιλοτεχνεί και διαφορετικός καλλιτέχνης κάθε φορά. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι συμμετοχές των Jon Schnepp (υπεύθυνος του καρτούν “Metalocalypse”), Alan Robert (μπάσο, LIFE OF AGONY) και Digger T. Mesch (δημιουργός της σειράς κόμικ “The Other Dead”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here