LOSTPROPHETS: Ανακοινώνουν επίσημα διάλυση

0
99

lostprophectsband2012Οι LOSTPROPHETS ανακοινώνουν επίσημα τη διάλυσή τους, κατόπιν της σύλληψης του τραγουδιστή του συγκροτήματος Ian Watkins το Δεκέμβριο του 2012 με κατηγορίες για παιδεραστία, μεταξύ άλλων.

Σε δήλωσή τους αναφέρουν:
“Μετά από ένα χρόνο προσπάθειας να αποδεχτούμε την κατάσταση, πλέον νιώθουμε πως είμαστε έτοιμοι να δηλώσουμε δημόσια αυτό που σκεφτόμασταν για κάποιο χρονικό διάστημα. Δε μπορούμε πλέον να συνθέτουμε ή να παίζουμε μουσική ως LOSTPROPHETS. Η αγάπη και η υποστήριξη που μας έδειξαν οι οπαδοί τα προηγούμενα 15 χρόνια ήταν απερίγραπτη και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για ό,τι μας δώσατε. Καθώς προχωρούμε μπροστά στην επόμενη φάση των ζωών μας, ελπίζουμε να περιτριγυριζόμαστε από άτομα αφοσιωμένα όσο εσείς.”

Ο Watkins κατηγορείται τουλάχιστον για 23 σεξουαλικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων για παιδεραστία. Ταυτόχρονα κατηγορούνται δύο νεαρές γυναίκες ως σύνεργοι. Ο Watkins έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και αναμένεται να δικαστεί στις 25 Νοεμβρίου, ενώ βρίσκεται προφυλακιστέος και σε συνεχή παρακολούθηση για αποτροπή πιθανής προσπάθειας αυτοκτονίας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here