SLAYER: Θα ανατρέξουν και στο υλικό του Hanneman για το νέο δίσκο

0
96

Slayer 081013Ο μπασίστας/τραγουδιστής των SLAYER, Tom Araya, μίλησε στο Loudwire σχετικά με το υλικό του επερχόμενου νέου άλμπουμ της μπάντας, και πρώτου χωρίς τον Jeff Hanneman, και σχολίασε:

“Έχουμε 2 τραγούδια. Δεν είχα το προνόμιο να τσεκάρω τα audio αρχεία του Jeff αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό είναι κάτι που σχεδιάζω να κάνω. Μόλις τακτοποιήσουμε κάποιες δουλειές, αυτό σχεδιάζω να κάνω. Να τσεκάρω τη μουσική του και να δώ τι έχει. Ξέρω ότι είχε διάφορες ιδέες μαζεμένες, τις οποίες μας είχε παρουσιάσει μέσα στην περασμένη χρονιά. Πριν πεθάνει, υπήρχε ένα ολοκληρωμένο κομμάτι το οποίο είχε καταφέρει να στείλει σε όλους μας και όταν το άκουσα σκέφτηκα ότι ήταν πραγματικά πολύ καλό και του το είπα. Υπάρχει υλικό που πιστεύω ότι θα είναι σπουδαίο για να ακούσω, απλά για να δώ τι υπάρχει εκεί και πώς μπορούμε πιθανότατα να το χρησιμοποιήσουμε. Αυτό έχω σκοπό να κάνω.”

Και συνέχισε. “Ένα κομμάτι είναι ένα που δεν τελειώσαμε για το ‘World painted blood’. Αυτό το κομμάτι είναι ουσιαστικά ολοκληρωμένο. Εγώ και ο Jeff δουλεύαμε στη μελωδία και τις στιχουργικές ιδέες για αυτό το κομμάτι. Δεν ήμασταν πραγματικά χαρούμενοι με το τί κάναμε ή το πως εξελισσόταν το κομμάτι, έτσι δε μπήκε στο άλμπουμ. Ήταν απλά κάτι πάνω στο οποίο δουλεύαμε και δε μπορούσαμε να βρούμε τίποτα ικανοποιητικό για να λειτουργεί καλά τόσο στιχουργικά όσο και σε θέμα μελωδίας, έτσι αυτός είναι ένας λόγος που δε μπήκε στο άλμπουμ, αλλά αυτό το κομμάτι είναι ολοκληρωμένο, τελειωμένο, έτοιμο. Δε θέλω να χρησιμοποιήσω τον όρο ‘τυπικό’ [γελάει] αλλά είναι ο Jeff, είναι προγανές ποιός έφτιαξε το κομμάτι. Είναι η μουσική του Jeff. Δημιουργούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και ένωνε τη μουσική με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Είναι η υπογραφή του Jeff. Είναι νέο, δεν ακούγεται σαν κάτι άλλο πο υέχουμε κάνει κατά τη γνώμη μου. Ο Jeff συνήθως έγραφε τραγούδια και πολλά από τα πράγματά του είχαν συγκεκριμένα πράγματα σαν υπογραφή που θα έβαζε στα κομμάτια. Αυτά τα πράγματα είναι εδώ, αλλά θα το θεωρούσα καινούργιο”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here