QUEENSRŸCHE: Δεν αποχώρησε από το συγκρότημα ο drummer Scott Rockenfield

0
120

Από καιρό κυκλοφορούν φήμες στο internet πως το ιδρυτικό μέλος των QUEENSRŸCHE, ο drummer Scott Rockenfield, έχει αποχωρήσει από το συγκρότημα. Αυτό, μιας και  ο Rockenfield,  θέλοντας να περάσει χρόνο με τον νεογέννητο γιό του, δεν συμμετείχε στις περιοδείες των QUEENSRŸCHE ενώ τη θέση του ανέλαβε ο πρώην drummer των KAMELOT, Casey Grillo.
Προς απάντηση, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ο Rockenfield δεν έχει αποχωρήσει. «Μας είπε πως χρειάζεται χρόνο εκτός και δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία της επιστροφής του. Νομίζαμε ότι θα χρειαζόταν μερικούς μήνες. Προφανώς δεν θέλει να περιοδεύσει αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ειλικρινείς».
Οι QUEENSRŸCHE ηχογραφούν τη συνέχεια στο “Condition Hüman” που κυκλοφόρησε το 2015, δουλεύοντας με τον παραγωγό Chris “Zeuss” Harris.
«Έχουμε να τελειώσουμε μόνο τα φωνητικά και τα solo στην κιθάρα, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι με την κατεύθυνση του νέου album», δήλωσε το συγκρότημα για την κυκλοφορία που αναμένεται για το καλοκαίρι.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here