Μια διασκευή-έκπληξη, επιφύλαξαν οι SEPULTURA για τους οπαδούς τους, για το κλασικό hit, “Tainted love”, το οποίο ακούγεται στη βραζιλιάνικη τηλεοπτική σειρά “Desalma”. Την παραγωγή στο συγκεκριμένο κομμάτι, έκανε ο Rafael Ramos, ο οποίος έκανε και την μίξη μαζί με τον Jorge Guerreiro, ενώ το mastering ανέλαβε ο Justin Shurtz στα διάσημα Sterling Studios στη Νέα Υόρκη.
Το “Tainted love”, μπορεί να έγινε τεράστια επιτυχία από τους SOFT CELL το 1981, αλλά η αυθεντική εκτέλεση ανήκει στον Αμερικάνο συνθέτη Ed Cobb πίσω στο 1965.
Η συγκεκριμένη βραζιλιάνικη σειρά, “Desalma”, έκανε το ντεμπούτο της την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου ενώ το συγκεκριμένο τραγούδι βγήκε από την εταιρία Som Livre.
Ακούστε το από κάτω:













![A day to remember… 10/10 [TRIVIUM] Trivium](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/10/Trivium-Crusade-front-218x150.jpg)
![A day to remember… 9/10 [MY DYING BRIDE]](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/10/My-Dying-Bride-A-line-front-218x150.jpg)
![A day to remember… 9/10 [SCORPIONS] Scorpions](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/10/Scorpions-Virgin-Killer-front-218x150.jpg)