Έξαλλος ο Ozzy Osbourne με τον Kanye West! «Δε θέλω καμία ανάμειξη μαζί του», δηλώνει

0
2133
Kanye West

Kanye West

Έντονη κριτική στον Kanye West άσκησε ο Ozzy Osbourne επειδή χρησιμοποίησε δείγμα από κλασσικό κομμάτι των BLACK SABBATH σε listening party για το νέο άλμπουμ του ράπερ. Ο West, ο οποίος είναι πλέον γνωστός ως Ye, και ο Ty Dolla $ign, έκαναν το εν λόγω πάρτι στο United Center στο Σικάγο στις 11 Φεβρουαρίου, πριν από την κυκλοφορία του LP του “Vultures” και έπαιξαν ένα κομμάτι που περιείχε την ζωντανή ερμηνεία του Ozzy στο “Iron man” από την συναυλία του τραγουδιστή σε φεστιβάλ των ΗΠΑ το 1983.

Έτσι λοιπόν με ανάρτησή του στα social media, o Ozzy έγραψε με κεφαλαία γράμματα τα εξής: «Ο Kayne West ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ‘IRON MAN’ ΤΟΥ 1983 ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΑ & Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣΕΙ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΠΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΧΘΕΣ ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΡΘΩΠΟ!’»

Τα τελευταία χρόνια ο West έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τις αντισημιτικές του δηλώσεις και  έχει χαρακτηριστεί και ως «αντισημίτης της χρονιάς» από μια ομάδα που φέρει το όνομα ‘StopAntisemitism’ το 2022 μετά από αναρτήσεις του ράπερ ότι θα ήθελε να κάνει «Death con 3» σε Εβραίους. Αυτές του οι δηλώσεις μάλιστα οδήγησαν πολλούς χορηγούς του να σταματήσουν τη συνεργασία τους μαζί του, τερματίζοντας τα συμβόλαιά τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here