Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Dave Mustaine για τον χαμό του Nick Menza

0
62

Ο mainman των MEGADETH, Dave Mustaine, αποχαιρέτησε τον πρώην ντράμερ της μπάντας, Nick Menza, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “The Baked Potato” club της Καλιφόρνια, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Ξύπνησα σήμερα το πρωί από ένα γραπτό μήνυμα του γιου μου με τα νέα του θανάτου του Nick Menza. Σοκαρισμένος και θλιμμένος είναι τα πρώτα συναισθήματα που μπορώ να περιγράψω. Αρχικά ως τεχνικός της μπάντας, ο Nick έδειξε τέτοιο ταλέντο και προσωπικότητα που δεν μας πήρε πολύ να συνειδητοποιήσουμε πως ανήκε στην σκηνή μαζί μας. Του ζητήσαμε να μπει στους MEGADETH ως ντράμερ το 1989. Εκείνη την εποχή, η μπάντα είχε ήδη το πρώτο της πλατινένιο  άλμπουμ, το οποίο λειτούργησε ως σπίθα για την φωτιά. Θέλαμε όλοι την παγκόσμια κυριαρχία έχοντας μπροστά μας τόση ζωή και όνειρα. Χωρίσαμε μετά το “Cryptic Writings”. Όπως όλα τα αδέρφια διαφωνούσαμε ανά διαστήματα αλλά ο δεσμός μας ήταν ισχυρός. Παικτικά, ο Nick είχε μια πολύ δυνατή, jazzy κλίση, απρόβλεπτη και πάντα διασκεδαστική. Και όσο σπουδαίος ντράμερ ήταν, ο χρόνος που περάσαμε μαζί ως άτομο και φίλο ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικός. Υπήρχαν αρκετές φορές που συζητήσαμε την επιστροφή του στη μπάντα, αλλά για διάφορους λόγους ποτέ δεν συνέβη. Διατηρήσαμε επαφή, είχε έρθει στις συναυλίες μας πρόσφατα και είχε παραμείνει ένας σπουδαίος φίλος και ένας αληθινός επαγγελματίας. Η οικογένεια των MEGADETH προσέχει τα μέλη της και περιμένει να ακούσει σύντομα για μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση των παιδιών του Nick. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Nick”.

Τον χαμό του Nick Menza, σχολίασε επίσης και ο πρώην κιθαρίστας των MEGADETH, Chris Poland, μαζί με τον οποίο έπαιζε στους ΟΗΜ την μοιραία βραδιά της 21ης Μαΐου:
“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις το πόσο σπουδαίο άτομο ήταν, πόσο μάλλον την δημιουργικότητα και το απίστευτο ταλέντο του. Είμαι απλά συντετριμμένος. Όταν ήμουν πρόσφατα στο νοσοκομείο ήταν συνέχεια στο τηλέφωνο με την γυναίκα μου παρακαλώντας την να της μαγειρέψει για δείπνο και ρωτώντας ‘Χρειάζεστε κάτι να σας φέρω; Θέλετε να πάω να σας ψωνίσω;’. Ποιος το κάνει αυτό πλέον; Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να το περιγράψεις”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here