Νέο τραγούδι κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες από τα πρώην μέλη των NIGHTWISH, Marko Hietala και Tarja Turunen

0
1691
Hietala

Hietala

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία βγαλμένη απ’ τα παλιά, αυτή των πρώην μελών των NIGHTWISH, Marko “Marco” Hietala και Tarja Turunen, έφερε ως αποτέλεσμα ένα καινούριο κομμάτι με τίτλο “Left on Mars” το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου.

Οι δύο καλλιτέχνες που αυτόν τον καιρό κάνουν περιοδεία μαζί στη Βόρεια Αμερική με τίτλο “Living The Dream – The Hits Tour 2024”, μοιράστηκαν το περασμένο Σάββατο ένα βίντεο μέσα απ’ το οποίο ανακοίνωσαν το single.

«Μετά από αυτά τα 20 χρόνια, ηχογραφήσαμε ένα εντελώς καινούριο νέο ντουέτο. Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα με τους συνεργάτες μου και ονομάζεται “Left on Mars”», είπε ο Marko, ενώ η Tarja πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ όμορφο τραγούδι. Ανυπομονώ να το ακούσετε.» Στο βίντεο οι δυο τους μας είπαν επίσης ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, στις 13 Μαρτίου.

Στις αρχές του μήνα, ο Hietala είχε ερωτηθεί από το El planeta del rock αν υπάρχει περίπτωση εκείνος και η Turunen να ξεκινήσουν νέο project μαζί και είχε απαντήσει ότι: «Δεν έχω αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν έχουμε μιλήσει σχετικά με το να κάνουμε ένα γκρουπ παρέα ή κάτι παρόμοιο. Αλλά στη φάση αυτή φαίνεται ότι έχουμε ένα διαφορετικό είδος σύνδεσης απ’ ότι στο παρελθόν. Γιατί τότε τα στρατόπεδα ήταν πραγματικά χωρισμένα ήδη όταν μπήκα στους NIGHTWISH. Και είναι δύσκολο να φανεί η αλήθεια στα πράγματα γιατί το όλο θέμα έμοιαζε σαν ένας διοικητικός πόλεμος όπου μας έλεγαν ορισμένα πράγματα από τη μία πλευρά και ορισμένα από την άλλη και υπήρχε πολλή σύγχυση. Στο τέλος αυτό που συνειδητοποιήσαμε, λίγα χρόνια πριν, όταν ήμασταν όλοι μαζί κάνοντας χριστουγεννιάτικα σόου στη Φινλανδία, ήταν ότι όταν έχει κοπάσει ο θόρυβος και όλα αυτά, εξακολουθείς να ανακαλύπτεις ότι έχασες ένα φίλο. Και αυτός ήταν ο κύριος λόγος  για τον οποίο ουσιαστικά το κάνουμε πάλι αυτό μαζί.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here