Οι 10 πιο “bitchy” στιγμές της Sharon Osbourne

0
48

Ο Ozzy Osbourne ανακοίνωσε ότι χώρισε με τη Sharon μετά από 34 χρόνια γάμου και είπαμε να θυμηθούμε μερικές πραγματικά “bitchy” στιγμές της πρώην συζύγου και manager (ακόμα ασκεί αυτή την ιδιότητα) του Madman. Μπορεί να είναι υπεύθυνη για πολλά καλά στην καριέρα του Ozzy (για τη σόλο καριέρα του μετά την αποπομπή του από του BLACK SABBATH, το Ozzfest, την επιλογή εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν και τόσα πολλά ακόμα), αλλά η συμπεριφορά της, σε πολλές περιπτώσεις, δεν ήταν αυτό που θα αποκαλούσαμε «αριστοκρατική». Οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι σε πολλές περιπτώσεις είχε να κάνει με την υπεράσπιση της οικογένειάς της, κάτι που της δίνει ελαφρυντικά, αλλά υπάρχουν τρανταχτές περιπτώσεις που μίλησε ή λειτούργησε –αν μη τι άλλο- με τρόπο πιο … “politically incorrect”, για να το θέσουμε αλλιώς. Πρόκειται σίγουρα για μία γυναίκα που θα την ήθελες στο πλευρό σου κι όχι απέναντί σου… Για πάμε να δούμε τις περιπτώσεις που θυμηθήκαμε, μία-μία.


#10
Στο #10, βάζουμε σαν bonus μια διαμάχη που δεν έχει να κάνει με τον ευρύτερο χώρο της rock μουσικής, αφού έχει να κάνει με pop καλλιτέχνιδα. Η Sharon Osbourne, αποχωρώντας από το Βρετανικό “X Factor”, δεν είχε πει κουβέντα για τους λόγους που προέβη σ’ αυτήν την κίνηση. Το 2009 τελικά αποκάλυψε ότι ο λόγος που το έκανε, ήταν επειδή δεν γούσταρε τη Danii Minogue (αδερφή της Kylie Minogue) που ήταν κι αυτή κριτής. «Δεν διασκέδαζα να δουλεύω μαζί της και δεν μου άρεσε η προοπτική να περάσω έξι μήνες καθισμένη δίπλα της. Η ζωή μου είναι καλύτερη από αυτό». Συνέχισε λέγοντας ότι η Αυστραλή τραγουδίστρια «δεν είχε αίσθηση του χιούμορ» και «είχε κάνει κακές πλαστικές εγχειρήσεις», ενώ όταν της ανέφεραν την περίπτωση να τη ζηλεύει επειδή η Minogue είναι όμορφη, η Sharon είπε το τρομερό: «Δεν μισώ τη Minogue, επειδή το μίσος είναι πολύ κοντά στην αγάπη και χρειάζεται πολύ συναίσθημα κι εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο γι’ αυτή… Είναι σαν ένα έντομο, σαν κουνούπι που δεν φεύγει εύκολα»…


#9
Όταν γείτονάς σου είναι ο Ozzy Osbourne, τότε θα περιμένεις προφανώς ότι αν υπάρχει πρόβλημα με τη δυνατή μουσική στη γειτονιά, θα προέρχεται από τον “Prince of darkness” και την οικογένειά του. Σ’ ένα επεισόδιο του “The Osbournes” όμως, ένας γείτονας τραγουδούσε δυνατά κι αυτό εξόργισε τη Sharon, που βγήκε έξω από το σπίτι και του πέταξε ένα τεράστιο κομμάτι χοιρομέρι!!!


#8
Άλλος ένας περίφημος τσακωμός της Sharon Osbourne, είχε να κάνει με τον Vince Neil, τραγουδιστή των MOTLEY CRUE. Μετά την κυκλοφορία του σόλο άλμπουμ του με διασκευές, ο Neil είχε δηλώσει ότι «με αρρωσταίνει να βλέπω όλον τον κόσμο να γλύφει τη Sharon Osbourne» κι ενθυμούμενος την κοινή περιοδεία των MOTLEY CRUE με τον Ozzy το 1984, όπου η Sharon κρατούσε σφιχτά τα λουριά, προσέθεσε ότι «είναι η πιο κακιά και σκατένια γυναίκα που έχω συναντήσει στη ζωή μου».
Εκεί ακριβώς βρήκε πάτημα η πρώην γυναίκα του Ozzy, να ρίξει και το δικό της βιτριόλι… Όταν ο Neil είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του δίσκου του, θυμήθηκε το δυστύχημα με το οποίο σκοτώθηκε ο Nicholas “Razzle” Dingley των HANOI ROCKS, ενώ ο τραγουδιστής των CRUE οδηγούσε μεθυσμένος και πέταξε τη δηλητηριώδη ατάκα: «Ο Vince Neil, δολοφόνησε κάποιον με το αυτοκίνητό του. Τραυματίστηκαν άλλοι δύο άνθρωποι σοβαρά κι αυτός ακόμα οδηγεί μεθυσμένος. Αυτός είναι ο λόγος που κρατούσα τον άντρα μου μακριά από αυτόν»… Αυτή η περιοδεία, του 1984, πρέπει να ήταν η πιο βουτηγμένη στα ναρκωτικά και το αλκοόλ περιοδεία όλων των εποχών… Ποιον να πρωτοκρατούσες μακριά από ποιον…


#7
Στις αρχές του 2000, η Sharon ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το management των SHASHING PUMPKINS, δημοσιοποιώντας ένα διαβόητο σημείωμα που έλεγε: «Είχα αναλάβει με μεγάλη περηφάνια κι ενθουσιασμό το management των PUMPKINS τον Οκτώβριο, αλλά δυστυχώς πρέπει να παραιτηθώ σήμερα, εξαιτίας ιατρικών λόγων… Ο Billy Corgan (τραγουδιστής του σχήματος) με κάνει να θέλω να ξεράσω!!!».
Ένα από τα πολλά επεισόδια που είχαν συμβεί μεταξύ των δύο, αφορούσαν την επιμονή του Corgan να φορέσει φόρεμα στο video clip  για το “Stand inside your love”, κάτι που δεν ενέκρινε με τίποτα η Osbourne. Όταν είδε ότι την αγνοούσε για αρκετές μέρες, τα παράτησε και όπως είπε: «Δεν χρειάζομαι παιχνίδια στη ζωή μου και δεν χρειάζομαι βλαμμένα παιδάκια να μου κάνουν γκριμάτσες!!!»
Η αλήθεια είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια, το 2008, που ξαναβρέθηκαν, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και γέλασαν, αφήνοντας αυτές τις δηλώσεις στο παρελθόν…


#6
Μεγάλος χαμός είχε γίνει και με τις δηλώσεις που είχαν γίνει εκατέρωθεν με τον Josh Homme, frontman των QUEENS OF THE STONE AGE, όταν το 2007 ο Homme είχε παραπονεθεί ότι ο Ozzy και η Sharon συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια στα συγκροτήματα που παίζουν στο Ozzfest, ζητώντας τους να μην πληρώνονται. Κατέληξε λέγοντας: «Η ερώτηση είναι, με νοιάζει αν με γουστάρει η Sharon; Και η απάντηση είναι «όχι». Είναι σαν να σου λένε ότι ο Hitler δεν σε γουστάρει. Σιγά το θέμα! Τι θα κάνει; Θα αναπνεύσει πάνω μου;»
Η απάντηση της Sharon σε όλα αυτά, ήταν απλή, λιτή και περιεκτική: «Εύχομαι ο Homme να πάθει σύφιλη και να πεθάνει»!!! Για να εισπράξει μία απάντηση από τον ηγέτη των QOTSA, ότι «δεν ξέρω ποια είναι και τι έχει κάνει. Έχει γράψει ποτέ μουσική; Όχι. Και δεν ξέρω για ποιον λόγο ονομάζεται Sharon από τη στιγμή που δεν μοιράζεται (Share) τίποτα».


#5
Έναν από τους μεγάλους καυγάδες της, η Sharon Osbourne τον είχε με τον Gene Simmons των KISS. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι προκλήθηκε από τον Simmons, ο οποίος έχει την τάση να λέει χοντράδες και μετά να τις ανακαλεί, αλλά οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε, κάθε άλλο παρά σε «καθωσπρέπει» γυναίκα αρμόζουν!!!
Ο Simmons λοιπόν, με αφορμή το “Gene Simmons Family Jewels”, που ήταν μία σειρά παρόμοια με το “The Osbournes”, σε ερώτηση αν μοιάζουν οι δύο σειρές, είχε πει «όχι, επειδή τα παιδιά μου δεν παίρνουν ναρκωτικά»!!! Επίσης, σε μία συνέντευξη το 2004, ο τραγουδιστής/μπασίστας των KISS, είπε ότι το “The Osbournes” δεν είναι κωμωδία, αλλά κάτι πολύ λυπηρό. Ο Ozzy είναι ακόμη καταπληκτικός, τον ξέρω για 30 χρόνια, αλλά κανείς δεν έχει σκεφτεί να να αναγράφεται στην αρχή του show «παρακαλώ μην παίρνετε ναρκωτικά, γιατί θα καταλήξετε σαν εμένα», με όλο αυτό το τρέμουλο που έχει. Και είναι λυπηρό γιατί όταν φεύγουν οι κάμερες, το ίδιο άτομο είναι μία ανθρώπινη υπόσταση κι όχι ένα TV show. Κι επιπλέον κάθε μέρα έχουμε δεκαπεντάχρονα παιδάκια να λένε «πάμε στο αυτοκίνητο να φτιαχτούμε» κι εγώ σκέφτομαι: «Άλλος ένας ηλίθιος γεννήθηκε»…
Όπως είναι φυσικό, σαν μητέρα, η Sharon προσβλήθηκε και σε κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση ο Simmons ζήτησε συγνώμη δημοσίως. Πριν όμως συμβεί αυτό, είχε προλάβει η Sharon να κάνει μερικές δηλώσεις «του λιμανιού» σχετικά με τον Εβραίο frontman των KISS, όπως: «Ο Simmons είπε ότι τα παιδιά μου παίρνουν ναρκωτικά ενώ τα παιδιά του δεν έχουν μπλέξει με κάτι τέτοιο. Πάντα θα είναι για εμένα στη Γ’ Κατηγορία και το μ**νί της γυναίκας του, έχει τριφτεί σε κάθε στύλο στο Los Angeles. Θα του κόψω το κεφάλι του γαμ**ένου και θα το χώσω στο μ**νί της γυναίκας του». Τσκ, τσκ, τσκ… Πιπέρι στη γλώσσα!!!

 

#4
Ενώ έχουμε μιλήσει πολλές φορές για απιστίες του Ozzy Osbourne απέναντι στη Sharon με τις νταντάδες των παιδιών και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, η ίδια η Sharon αποκάλυψε στο βιβλίο της οικογένειας, “Ordinary people: Our story”, ότι είχε απατήσει τον σύζυγό της με τον κιθαρίστα του, Randy Rhoads, που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ιδιωτικό αεροπλάνο το 1982!!! Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο γάμος τους, θα μπορούσε να είχε καταρρεύσει και στις αρχές των 80’s!!!
Η ίδια περιγράφει τη σχέση του με τον Randy ως «ζωτικής σημασίας και για τους τρεις. Όταν δεν μιλούσαμε με τον Ozzy”, συνεχίζει, «πηγαίναμε στον Randy. Όταν ήμασταν αγαπημένοι, ήταν εκεί για εμάς, επίσης. Όταν ήμασταν περιοδεία, πολλές φορές καταλήγαμε να αράζουμε στο πίσω μέρος του λεωφορείου, και να βλέπουμε τηλεόραση. Μία φορά «βρέθηκα» με τον Randy. Ο Ozzy το γνωρίζει, αλλά ποτέ δεν ήθελε να το συζητήσει. Αυτός ήταν ο τρόπος που το αντιμετώπιζε, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν δυσαρεστημένος. Ο Ozzy γνωρίζει ότι αυτή η μία φορά που συνέβη, ήταν από αγάπη κι όχι από ηδονή. Και αγαπούσε τον Randy όπως κι εγώ. Και ακόμα κλαίει όταν μιλάμε για τον Randy. Όπως κι εγώ».


#3
Ένα από τα πιο “bitchy” περιστατικά, είναι σίγουρα η επανηχογράφηση των άλμπουμ “Blizzard of Ozz” και “Diary of a madman”. Το 1986, ο μπασίστας Bob Daisley και ο ντράμερ Lee Kerslake, έκαναν μήνυση στον Ozzy για δικαιώματα τα οποία δεν είχε πληρώσει και κέρδισαν συγγραφικά δικαιώματα στους δύο αυτούς δίσκους. Για να λυθεί αυτό το ζήτημα, το 2002 έγιναν επανεκδόσεις των δίσκων όπου στα ντραμς ήταν ο Mike Bordin και στο μπάσο ο Rob Trujillo, που έπαιζαν εκείνη την περίοδο με τον Ozzy, σβήνοντας τα μέρη των Daisley και Kerslake!!!
Δεν έφτανε αυτό, η Sharon δήλωνε ότι ο Ozzy ήταν υπεύθυνος για την απόφαση να επανηχογραφηθούν τα μέρη, δηλώνοντας ότι αυτό συνέβη «εξαιτίας της υβριστικής και άδικης συμπεριφοράς των Daisley και Kerslake”. Αυτό, ο ίδιος ο Ozzy στην αυτοβιογραφία του, του 2009 το διαψεύδει, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είχε τίποτα να κάνει με αυτή την απόφαση και ότι η γυναίκα του το έκανε χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Μάλιστα, το προχώρησε λέγοντας ότι είχε βάλει ένα αυτοκόλλητο στο εξώφυλλο που να λέει σε όλους σχετικά με αυτό, παρότι δεν υπήρχε αρχικά και το έβαλαν στα εξώφυλλα αργότερα, εξαιτίας της δημόσιας κατακραυγής των οπαδών για την αλλοίωση των ηχογραφήσεων.
Για την ιστορία, η 30η επέτειος των δίσκων αυτών, περιέχει τις κανονικές ηχογραφήσεις, αφού ο Ozzy επέμεινε να έχει τον αυθεντικό δίσκο…


#2
Για την επόμενη ιστορία, απλά αφήνουμε τον πρώην κιθαρίστα του Ozzy, στα “Bark at the moon” και “The ultimate sin”, τον Jake E. Lee να μας πει σοκαριστικές λεπτομέρειες από την περίοδο ηχογράφησης του “Bark at the moon”, για το οποίο αναγκάστηκε να υποχωρήσει στο θέμα των συνθετικών του δικαιωμάτων…
Πιο συγκεκριμένα, ο Lee δήλωσε τα εξής: “Μου είπαν από την αρχή ‘Αν γράψεις μέρη των κομματιών, θα λάβεις συνθετική αναγνώριση και θα εκδοθούν. Αυτό είναι μέρος της συμφωνίας’. Οπότε ηχογραφήσαμε το άλμπουμ. Ηχογραφώ το άλμπουμ στο Ridge Farm της Σκωτίας, στη μέση της Σκωτίας και το studio βρίσκεται μέσα σε ένα αχυρώνα. Είμαι μόνος μου. Δεν έχω management, δικηγόρο, δεν έχω τίποτα. Όταν τελειώνω το τελευταίο κομμάτι μου λένε ‘Έχουμε το συμβόλαιο για σένα’. Και λέει συγκεκριμένα ‘Ο Ozzy Osbourne έγραψε όλα τα κομμάτια. Δεν έχεις καμία σχέση με την σύνθεση, δεν έχεις κανένα δικαίωμα και δεν μπορείς να το πεις δημόσια’. Κοιτάζω λοιπόν την Sharon και της λέω ‘Αυτό δεν ήταν ό,τι μου είχες πει προηγουμένως’ και εκείνη μου απαντά ‘Όχι δεν είναι’. Είπα ‘Γιατί πιστεύεις ότι θα το υπογράψω;’ και μου απάντησε ‘Γιατί αν δεν το κάνεις, θα σου δώσουμε ένα αεροπορικό εισιτήριο, θα γυρίσεις πίσω και θα μας μηνύσεις. Στο μεταξύ, έχουμε όλα τα μέρη σου, θα βρούμε άλλο κιθαρίστα, θα ξαναπαίξει τα μέρη σου και δεν θα έχεις τίποτα’”.

#1
Ανάξιο σχολιασμού είναι το χειρότερο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια και ηθική αυτουργό, την –πρώην πλέον- σύζυγο του Ozzy Osbourne. Στην εμφάνιση των IRON MAIDEN στο Ozzfest, στις 20 Αυγούστου του 2005 στην California, η Sharon αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια της και να αντεπιτεθεί στον Bruce Dickinson, ο οποίος είχε σχολιάσει αρνητικά το reality show των Osbournes, νιώθοντας ότι επιτίθεται στον ίδιο τον Ozzy.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου τραγουδιού  των IRON MAIDEN, στην πρώτη σειρά είχαν συγκεντρωθεί άτομα από την κουστωδία του Ozzy, αλλά και κάποια μέλη συγκροτημάτων που τα είχε πείσει και άρχισαν να πετάνε αυγά, καπάκια μπουκαλιών και παγάκια. Κάποιοι λένε ότι ακόμα και η Kelly Osbourne, κόρη του Ozzy και της Sharon, συμμετείχαν σ’ αυτό. Σε τρία τραγούδια του set των MAIDEN, έκλεισαν το PA και κόπηκε ο ήχος στο μικρόφωνο και τα υπόλοιπα όργανα, με τον Dickinson την ίδια στιγμή που συνέβαιναν αυτά, να κατηγορεί τους διοργανωτές.
Απίστευτο φαντάζει το γεγονός ότι πριν ξεκινήσει το set του γκρουπ, αλλά και μετά το τέλος του, ακουγόταν από το PΑ η ιαχή “Ozzy – Ozzy – Ozzy”!!! Όταν κατέβηκαν οι MAIDEN, η Sharon ανέβηκε στη σκηνή, μπροστά σε 40.000 κόσμο, λέγοντας ότι της αρέσουν πάρα πολύ οι IRON MAIDEN, αλλά πιστεύει ότι ο Dickinson είναι μαλ**ας και δεν σεβόταν το Ozzfest από τη στιγμή που ξεκίνησαν αυτήν την περιοδεία. Όπως είναι λογικό, το κοινό αποδοκίμασε έντονα, ενώ αντέδρασαν και οι οι MAIDEN, δια μέσου του manager τους, Rod Smallwood, που χαρακτήρισε αυτή την ενέργεια «επικίνδυνη, αισχρή, εγκληματική και δειλή, αλλά και ασεβής απέναντι στους οπαδούς που πλήρωσαν για να δουν το συγκρότημα να παίζει. O Dickinson, βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές που εμφανίζουν την καθημερινή ζωή των celebrities, ενώ ο Steve Harris, είπε ότι “το «εγώ» της Sharon είναι ίσα με ολόκληρη την California»…

Σάκης Φράγκος

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here