Ο Rob Halford για την εποχή του “Turbo”: “Είχα τόση κοκαΐνη στη μύτη μου που δεν ήξερα πως έβγαζα κάθε μέρα της εβδομάδας”

0
78

Οι θρυλικοί JUDAS PRIEST θα κυκλοφορήσουν στις 3 Φεβρουαρίου μέσω της Sony Music, μια επετειακή επανέκδοση του “Turbo”, η οποία εκτός από το άλμπουμ θα περιλαμβάνει επίσης και δυο επιπλέον CD με την συναυλία που είχαν δώσει στην Kemper Arena στο Kansas City των ΗΠΑ για την προώθηση του.
Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Rob Halford ανέφερε τα ακόλουθα για την εποχή του “Turbo” σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη:
“Είχαμε αρκετό καιρό για να ξεκουραστούμε και να πάρουμε τον χρόνο μας για να κάνουμε αυτόν τον δίσκο. Βρισκόμασταν επομένως σε ένα διαφορετικό μέρος. Εννοώ ότι εγώ βρισκόμουν σε διαφορετικό μέρος, επειδή είχα τόση κοκαΐνη στη μύτη μου που δεν ήξερα πως έβγαζα κάθε μέρα της εβδομάδας και ήμουν λυσσασμένος. Στην Αμερική του 1986 και των μέσων των ‘80s, όπου και να πήγαινες συνέβαιναν εκπληκτικά πράγματα στο rock και το metal. Οπότε τυλιχτήκαμε σε όλη αυτή την έξαψη, τις ωραίες στιγμές και το συνεχόμενο party-party. Το κύριο μέρος του δίσκου δημιουργήθηκε στην Αμερική. Η μπάντα περνούσε καλά και υπήρχε πολύ από αυτό στη μουσική του “Turbo”.” 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here