Ο 51-χρονος κιθαρίστας των DEF LEPPARD και LAST IN LINE, Vivian Campbell πρόσφατα μίλησε στην Lymphoma Association σχετικά με τη διάγνωσή του με λέμφωμα Hodgkin. Μπορείτε να δείτε το κλιπ παρακάτω.
Ο Campbell ξεκίνησε να κάνει χημειοθεραπεία τον Απρίλιο. Το λέμφωμα Hodgkin είναι μία μορφή καρκίνου του ανοσοποιητικού συστήματος που διογκώνει τους λεμφαδένες, τη σπλήνα ή τον ανοσοποιητικό ιστό. Ο ίδιος δήλωσε πως στην αρχή σκεφτόταν να μην το ανακοινώσει δημόσια, ενώ για κάποια περίοδο δεν το είχε αναφέρει ούτε στα παιδιά του, καθώς ήθελε να μπορέσει να το διαχειριστεί ο ίδιος αρχικά. Επίσης ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος με το πως αντιδράει το σώμα του στη θεραπεία.
Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε γρήγορη και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση.










![A day to remember… 20/9 [AC/DC] AC/DC](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/09/Acdc-Dirty-deeds-front-218x150.jpg)
