BLACK SABBATH: Θα ντεμπουτάρουν νέο κομμάτι στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν του “CSI”!

0
71

BlackSabbath 110413Οι BLACK SABBATH θα πραγματοποιήσουν μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, παίζοντας για πρώτη φορά ένα νέο κομμάτι τους μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν του “CSI: Crime Scene Investigation”, την Τετάρτη 15 Μαΐου στο CBS.

Καθώς η ομάδα του CSI διερευνά μία σειρά δολοφωνιών με τρομακτικές ομοιότητες με τις αμαρτίες στο “Dantes inferno”, η μπάντα θα μοιραστεί μάι σκηνή με τον D.B. Russell (Ted Danson) όταν αυτός και ο Conrad Ecklie (Marc Vann) πάνε σε μία συναυλία των BLACK SABBATH. Αυτή η εμφάνιση θα σηματοδοτήσει και την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου κομματιού των SABS από το πολυαναμενόμενο “13”, του “End of the beginning”.

“Όταν πρωτοακούσαμε ότι οι BLACK SABBATH ενδιαφέρονται να κάνουν πρεμιέρα ενός κομματιού από το πρώτο στούντιο άλμπουμ τους εδώ και 35 χρόνια στο ‘CSI’, όλοι πραγματικά ενθουσιαστήκαμε. Τόσοι πολλοί από εμάς αλλά και από τους μακροχρόνιους οπαδούς μας. Και καθώς ο τίτλος του άλμπουμ είναι ‘13’ και αυτό είναι το φινάλε της Σεζόν 13 του ‘CSI’, έμοιαζε σαν το τέλειο πάντρεμα. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι”, δήλωσε ο Don McGiil, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 11 Ιουνίου μέσω της Vertigo/Republic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here