DEFTONES: Έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας τους, Chi Cheng

0
76

chichengloveΤο Σάββατο το βράδυ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών από καρδιακή προσβολή, ο μπασίστας των DEFTONES Chi Cheng, ο οποίος βρισκόταν σε ημικωματώδη κατάσταση εξαιτίας αυτοκινητιστικού ατυχήματος το Νοέμβριο του 2008… Την είδηση ανακοίνωσε η μητέρα του…

Μετά το ατύχημα, είχε υποστεί εγχειρήσεις κατά τις οποίες έπρεπε να αφαιρεθεί μέρος του εγκεφάλου του. Παρόλα αυτά, εφτά μήνες αργότερα είχε καταφέρει να βγει από τα μηχανήματα υποστήριξης. Τα τελευταία δύο χρόνια, είχε καταφέρει να ανοίξει τα μάτια του και προφανώς να βλέπει και να ακούει, αλλά δεν είχε καταφέρει να μιλήσει. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4,5 ετών που ήταν σ’ αυτήν την ημικωματώδη κατάσταση, η οικογένειά του αντιμετώπισε τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς λίγους μήνες μετά το ατύχημα έπαψε να ισχύει η ασφάλεια ζωής του, με αποτέλεσμα να στηρίζεται σε μεγάλο μέρος από τις δωρεές που έκαναν οι οπαδοί των DEFTONES στο site www.oneloveforchi.com, αλλά και σε συναυλίες που έδιναν οι DEFTONES, οι οποίοι διοργάνωναν τακτικά συναυλίες αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό αλλά κι έκαναν δωρεές μέρος τον χρημάτων από τις συναυλίες τους, στους γονείς του Chi Cheng.

Ο Chi, υπήρκε ιδρυτικό μέλος έπαιξε μπάσο στους πέντε πρώτους δίσκους των DEFTONES, έχοντας καταλυτικό ρόλο στον ήχο τους.

R.I.P.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here