TONY IOMMI: Μιλάει για τον επερχόμενο δίσκο, αλλά και την μάχη του με τον καρκίνο

0
84

sabstudiovid6Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Birmingham Mail, ο Tony Iommi δήλωσε για τον νέο δίσκο των BLACK SABBATH:

“Οι πρόβες κι οι ηχογραφήσεις πήγαν πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αλλά καλό θα ήταν να βγούμε και λίγο έξω να κάνουμε μερικές συναυλίες. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο δίσκος δεν είναι όπως τον περίμενα. Βγήκε πολύ καλύτερος από ότι θα φανταζόμουν. Νομίζω ότι μπορεί να σταθεί άνετα δίπλα στους πρώτους τρεις, Black Sabbath, Paranoid και Master Of Reality. Συνολικά γράψαμε 16 τραγούδια, τα οποία θα δημοσιευθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόμο, μέσα από διαφορετικές εκδόσεις κλπ.”

 

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Ozzy αλλά και με την περιπέτεια της υγείας τους δήλωσε πως: “Η αλήθεια είναι ότι οι σχέση μου με τον Ozzy ποτέ δεν ήταν κακή σε προσωπικό επίπεδο. Ό,τι διαφωνίες είχαμε ήταν καθαρά σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ozzy ήταν αυτός που με πίεσε να πάω στους γιατρούς, γιατί ανησυχούσε για μένα και ήταν πολύ υποστηρικτικός από την στιγμή που διαγνώσθηκε η ασθένεια μου. Για την ακρίβεια όλα τα παιδιά στην μπάντα είναι πολύ καλά. Ακόμα και τώρα όταν φθάνω στο στούντιο με ρωτάνε αν όλα πάνε καλά”.

 

Και συμπληρώνει: “Είχα στεναχωρηθεί. Γύρναγα σπίτι και έλεγα «Χριστέ μου, αυτό είναι. Το έχω». Ο καρκίνος σήμαινε τον θάνατο για μένα. Άρχισα να γράφω, να μένω ξύπνιος τα βράδια, σκεφτόμουν τι θα πουλήσω, τι θα παρατήσω, άρχισα να ετοιμάζω την κηδεία μου, ποιος θα μιλήσει, που θα με ενταφιάσουν. Αλλά ακόμα σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν έτοιμος για όλα αυτά. Οι συναυλίες που έχουν οριστεί, έχουν προγραμματιστεί βάσει του προγράμματος των χημειοθεραπειών μου. Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή μου είναι ελεγχόμενη με την κατάλληλη θεραπεία. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά και το απολαμβάνω. Έχω μια καλή ζωή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου να με υποστηρίζουν. Είμαι τυχερός που ακόμα μπορώ να βγαίνω έξω και να παίζω μουσική.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here