TOOL: Στις αρχές του 2014 πιθανώς να κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ

0
60

Tool 160713Ο drummer των TOOL, Danny Carey, έδωσε μία συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα στο Loudwire και όταν ρωτήθηκε για το νέο δίσκο, απάντησε:

“Είμαστε ακόμα οι 3 μας [Carey, ο κιθαρίστας Adam Jones και ο μπασίστας Justin Chancellor] αυτή τη στιγμή και σύντομα θα έρθει και ο Maynard, ξέρετε, και δουλεύουμε σε όλα τα σημεία μας και επεξεργαζόμαστε όλες τις συνθέσεις μας μαζί. Στυλιστικά προσπαθούμε να σπρώξουμε τα πράγματα σε διαφορετικούς τρόπους, αλλά πάντα καταλήγουν να ακούγονται σαν TOOL ανεξαρτήτως του τι προσπαθούμε να κάνουμε. Δουλεύουμε κάθε μέρα σε αυτό και πηγαίνει πραγματικά καλά, άρα ελπίζω πως θα μπούμε στο στούντιο προς το τέλος της χρονιάς”.

Όταν ρωτήθηκε αν θα το περιμένουμε το 2013, απάντησε:
“Αμφιβάλλω. Αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχουμε αρχίσει να ηχογραφούμε υλικό σε αυτό το σημείο, θα είναι δύσκολο. Μπορούμε να έχουμε το δίσκο τελειωμένο προς τα τέλη της χρονιάς – αυτό είναι μία πιθανότητα, αλλά η επιμελητεία του να το κατασκευάσουμε και να βάλουμε την δισκογραφική εταιρεία σε μία σειρά και όλα αυτά, αμφιβάλλω αν θα είμαστε έτοιμοι να το κυκλοφορήσουμε πριν τα Χριστούγεννα. Θα δούμε πως θα πάει. Το πιθανότερο είναι ότι θα βγεί στις αρχές του 2014”.

Τελευταίο άλμπουμ της μπάντας ήταν το “10.000 days” του 2006.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here