NECROPHOBIC: O τραγουδιστής τους καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ξυλοδαρμό της γυναίκας και των παιδιών του

0
84

lindasidegard-262x300Οι NECROPHOBIC κυκλοφόρησαν το “Splendour Nigri Solis”, το πρώτο single από το νέο άλμπουμ τους, “Womb of Lilithu”. Μια μέρα μετά ο τραγουδιστής τους, Tobias Sidegard, καταδικάστηκε σε δεκαοκτώ μήνες φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό της συζύγου και των παιδιών του. Σύμφωνα με το Insider Metal, η σύζυγος του Sidegard, Linda, ισχυρίζεται ότι την χτύπησε και την ανάγκασε να πραγματοποιήσει στοματικό έρωτα. Χρησιμοποίησε επίσης ένα bullwhip για να χτυπήσει τις κόρες του, Tindra και της Nova. Η σύζυγος του ισχυρίστηκε ότι κλείδωνε εκείνη και τις κόρες τους στο δωμάτιο όταν ήθελε να κοιμηθεί. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αμφεταμινών, και ότι η χρήση του bullwhip ήταν για να αστειευτεί με τις κόρες του.

Η σύζυγος του κατέθεσε μια φωτογραφία της με εμφανή σημάδια κακοποίησης. Σε συνέντευξη με την πρώην σύζυγό του Άννα, κατέθεσε ότι στα 10 χρόνια γάμου αντιμετώπισε ψυχολογική βια αλλά όχι σωματική.

Ο Sidegard απάντησε στο παραπάνω άρθρο ότι είναι αθώος, κατηγορήθηκε άδικα και ότι η τελική απόφαση θα βγει σε 2 εβδομάδες. Το άρθρο ήταν βασισμένο στο ποινικό του μητρώο και σε δημοσιευμένα στοιχεία. Το μόνο που μπορούμε είναι να περιμένουμε αν θα υπερισχύσει ο λόγος του στο δικαστήριο ή τα γεγονότα.

Στο μεταξύ, το ίδιο το συγκρότημα δήλωσε στη σελίδα του στο facebook: “σχετικά με αυτές τις κατηγορίες εναντίον του Tobias, θέλουν να τονίσουν ότι δεν μπορούν να σχολιάσουν τις νομικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει στη Σουηδία. Οι NECROPHOBIC, πάντως, είναι αντίθετοι με την ενδοοικογενειακή βία. Αυτή θα είναι η μοναδική μας δήλωση, μέχρι να λυθούν τα νομικά ζητήματα”.

Και η εταιρία τους, η Season Of Mist, θα υιοθετήσει την ίδια πολιτική και δεν θα σχολιάσει περαιτέρω…

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here