Ο ιδρυτής του μεγαλύτερου φεστιβάλ Χριστιανικού ροκ καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική ασέλγεια ανηλίκου

0
76

Ο ιδρυτής του Creation Music Festival, που έχει καταχωρηθεί ως το «μεγαλύτερο φεστιβάλ Χριστιανικού ροκ», καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική ασέλγεια σε τέσσερις ανήλικους και επίσης για «απρεπείς» συνδιαλλαγές μ’ έναν άλλο ανήλικο που διήρκεσαν 16 χρόνια.
Ο εν λόγω ιδρυτής είναι ο Harry Thomas, ένας 75χρονος πάστορας από το New Jersey. Ο Thomas δήλωσε “ένοχος για βίαιη σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού, για τρεις απόπειρες σεξουαλικής ασέλγειας δευτέρου βαθμού και μια απόπειρα δευτέρου βαθμού που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια και υγεία ενός παιδιού.”
Ο εισαγγελέας Scott Coffina παρομοίασε τη περίπτωση στον Τζέκιλ και Χάιντ λέγοντας πως “κάποιος που επαγγελόταν άνθρωπος Χριστιανικής πίστης και που έχει κάνει πολλές πράξεις φιλανθρωπίας προς ξένους, έπραξε την απόλυτη πράξη προδοσίας προς οικογένειες που τον εμπιστεύτηκαν και αγάπησαν.”
Μετά την ανακοίνωση της ποινής, την οποία ο συνήγορος παρομοίασε με «θανατική ποινή», ο Thomas εξομολογήθηκε εν μέσω δακρύων: “Λυπάμαι πολύ για όλο το πόνο που προκάλεσα. Συμφωνώ εδώ με τις γραφές. Θα ήταν συνετό να κρεμάσουν μια μυλόπετρα απ το λαιμό μου και να με πετάξουν στη θάλασσα.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here