Θυμάστε που σας είχαμε παρουσιάσει τον Ιανουάριο, το θέμα με τον τραγουδιστή των VITAL REMAINS, Brian Werner, ο οποίος είναι υψηλός ιερέας στην σέκτα “Satanic Temple” και πρότεινε στην πολιτεία να αναγείρει ένα άγαλμα του Baphomet, ύψους 3 περίπου μέτρων, έξω από το Καπιτώλιο της Οκλαχόμα; Αν όχι μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Όσοι πάλι παρακολουθείτε το θέμα η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον Brian Werner, αφού αυτή την στιγμή υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ από όσους εναντιώνονται στην τοποθέτηση αυτού του αγάλματος απέναντι από το μνημείο των Δέκα Εντολών. Παρόλα αυτά το κύριο επιχείρημα των Σατανιστών είναι καθαρά θρησκειολογικό (στηρίζεται στην διαφορετική οπτική γωνία της θρησκείας τους) και χωρίς να περιμένουν την τελική απόφαση έχουν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουν το άγαλμα, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.











![A day to remember… 24/6 [OPETH] Opeth](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/06/Opeth-morningrise-sbit-218x150.jpg)