Οι DEEP PURPLE ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για το διάδοχο του “Now What?” του 2013, με μία κυκλοφορία που αναμένεται μέσα στο 2016.
Σύμφωνα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, Steve Morse, οι DEEP PURPLE έχουν ακόμη μία συνάντηση για να τελειώσουν το γράψιμο των κομματιών και έπειτα θα είναι έτοιμοι για την ηχογράφηση. Ο ίδιος επιβεβαίωσε επίσης ότι παραγωγός του νέου δίσκου θα είναι και πάλι ο Bob Ezrin( KISS, PINK FLOYD, PETER GABRIEL, ALICE COOPER, KANSAS), ο οποίος, σύμφωνα και με τον μπασίστα Roger Glover, έχει γίνει πολύ κοντινός φίλος του συγκροτήματος από την ηχογράφηση του προηγούμενου δίσκου.







![A day to remember… 29/4 [ROTTING CHRIST] Rotting](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/04/Rotting-Triarchy-sbit-218x150.jpg)
![A day to rmeember… 29/4 [MANOWAR] Manowar](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/04/Manowar-louder-sbit-218x150.jpg)
